Over den Braai

About us

Den Braai café & zaal,

Al sinds jaar en dag een begrip in Vlijmen en omgeving voor al uw feesten en partijen. 

Of u nu een plekje zoekt om samen te komen en te genieten van een lekker hapje en drankje of u binnenkort gaat trouwen en de perfecte locatie zoekt voor uw feest. Bij den Braai café en zaal kunnen we in al uw behoefte voorzien.


Voor mijn 50e verjaardag had ik gekozen voor den Braai en ik had dit niet beter kunnen doen. Het feest werd van top tot teen geregeld en mij werd alles waar ik geen tijd voor had uit handen genomen. De DJ en de verlichting was geregeld, de hapjes waren heerlijk en het personeel vriendelijk. Ik raad iedereen aan hun feest of partij door deze professionele club te laten verzorgen, mijn 65e staat in ieder geval al vast.
Dirk - Abraham

Wij werken samen met


Hoe wij werken

Wij nodigen u altijd uit voor een oriënterend gesprek om uw wensen en eisen af te stemmen op uw feest. We lopen met u door de mogelijkheden en uw budget heen om deze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen en te zorgen dat u waar krijg voor uw geld.

Indien u dit wilt kunnen wij u ontzorgen bij het regelen van muziek, entertainment of net dat speciale culinaire hoogstandje wat uw avond tot een top avond brengt.

Voor een greep uit onze mogelijkheden kunt u kijken op de pagina met arrangementen of contact met ons opnemen middels het contactformulier.

  • Tweets